ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γ. Καλαϊτζάκης: «Να κλείσουμε τα αυτιά μας και να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας»

Εκ των διακριθέντων της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Άρη ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Γ. Καλαϊτζάκης: «Να κλείσουμε τα αυτιά μας και να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας»

Ο γκαρντ του τριφυλλιού μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα δηλώνοντας:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, παίξαμε καλά και στα τρία παιχνίδια της εβδομάδας σχετικά με τα τελευταία ματς. Μπράβο στους παίκτες και τους προπονητές γιατί είναι δύσκολη η διαχείριση μιας τέτοιας βδομάδας. Στην Ευρωλίγκα θέλουμε μόνο νίκες στη συνέχεια

Είναι μεγάλο μέρος της δουλειάς μας τα ταξίδια, η κούραση. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Η ομάδα αρχίζει και δένεται. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε μια χαρά.

Μου αρέσει να κάνω τις “βρώμικες” δουλειές. Στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να είσαι το πρώτο βιολί σε μικρή ηλικία. Θα παίζω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει, και προσπαθώ για τα πάντα αμυντικά και επιθετικά.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένιωθα καλά επιθετικά σήμερα, θέλω να βρίσκομαι στο παρκέ. Είναι όνειρο να παίζω με τον αδερφό μου στην Ευρωλίγκα. Και ο Παναγιώτης προσπαθεί να γυρίσει μετά τον τραυματισμό του, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.