ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Σπόραρ μοίρασε παυσίπονα στο 93’!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα με καθαρό πέναλτι, που δόθηκε μέσω VAR και την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και τον Σπόραρ που μοίρασε παυσίπονα.

Ο Σπόραρ μοίρασε παυσίπονα στο 93’!

Δεν θέλω να κάνω πολλές αναλύσεις απόψε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα. Αυτό που πραγματικά με έκανε χαρούμενο είναι, ότι η ομάδα πήρε μία νίκη που άξιζε βάση απόδοσης και ευκαιριών και κόντρα στον Τσαγκαράκη. Το κυριότερο; Ο Σπόραρ στο 93΄ μοίρασε παυσίπονα σε όσους περίμεναν την ισοπαλία του Παναθηναϊκού για να ξεσαλώσουν πάλι.

Για όλους εσάς και για τον Τσαγκαράκη ο Σπόραρ μοίρασε παυσίπονα στο 93΄ με το 0-1. Έδωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού μεγάλη χαρά και όλοι οι άλλοι έπεσαν τέζα. Και το πιο σημαντικό είναι, ότι πήγες και κέρδισες με 4-5 καθαρές ευκαιρίες για γκολ, με μπαλάρα στο πρώτο ημίχρονο σε ένα γήπεδο, όπου η ΑΕΚ έχασε με 2-1 και ο Ολυμπιακός έφερε 2-2. Αυτές οι νίκες δίνουν τίτλους και αν όλα πάνε καλά στο τέλος αυτή τη νίκη θα την θυμόμαστε, όσο και τον πόνο των άλλων για ότι έγινε απόψε.

Έχουν ξεσαλώσει, λένε για πέναλτι, που δεν έγινε διότι δεν αντέχουν τον πόνο. Θέλουν να σφάζουν τον Παναθηναϊκό στο γόνατο και όταν το var του δίνει αυτό, που δικαιούται δεν το αντέχουν. Ξυδάκι παιδιά και παυσίπονα, έχει πολύ ακόμα, άλλο τόσο. Ο Τσαγκαράκης εκτός από την κλωτσιά του Μορέιρα στον Κουρμπέλη που έγινε μπροστά στα μάτια του και χρειάστηκε να τον φωνάξει το var, για να δώσει το πέναλτι δεν απέβαλε τον Μπάλαν με δεύτερη κίτρινη, για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ στο 72΄ και δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Καραχάλιου στο πρώτο ημίχρονο.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης., Στο πρώτο ημίχρονο έκανε απίστευτα πράγματα. Πρόσωπα του αγώνα ο Κουρμπέλης, που κερδίζει το πέναλτι και ο Σπόραρ, που το βάζει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε τον καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό σε μία έδρα, που η ομάδα είχε να νικήσει από το 2016.

Και κάτι ακόμα. Επειδή κάποιοι πονεμένοι απόψε λένε για τύχη και τέτοιες αηδίες, τύχη ήταν τα δοκάρια του Παλάσιος με Ιωνικό και ΟΦΗ; Αν πήγαινε μέσα η μπάλα θα είχαμε άλλους τέσσερις. Τύχη είναι το δοκάρι του Ιωαννίδη με την ΑΕΚ. Αν έμπαινε θα είχαμε συν 5. Ποια είναι η τύχη ρε πονεμένοι. Το ότι γλιστράει ο Σένκεφελντ και ο ΠΑΣ από το πουθενά έχει μεγάλη ευκαιρία και πάει δοκάρι είναι τύχη, η ατυχία; Εκτός αν μας πείτε ότι αυτή η φάση είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Ο Παναθηναϊκός γύρισε είναι εδώ και θα το πιείτε όλο το πικρό ποτήρι μέχρι τέλος.

Ο κόσμος θα σταθεί ασπίδα στην ομάδα, την Κυριακή το ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα θα το πάρει η έδρα, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Προηγουμένως έχουμε ένα κύπελλο την Τετάρτη, όπου πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση με τον ΠΑΟΚ να έχει μία μέρα ξεκούραση παραπάνω. Λεπτομέρειες…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.