ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Όλοι θέλουν να μας κερδίζουν – Σημαντικό το γεγονός πως είμαστε πρώτοι»

Όσα δήλωσε ο Άντραζ Σπόραρ που πέτυχε και το γκολ, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ.

Σπόραρ: «Όλοι θέλουν να μας κερδίζουν - Σημαντικό το γεγονός πως είμαστε πρώτοι»

Σπουδαία νίκη, αλλά σημαντικό γεγονός πως παραμένει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της βαθμολογίας και με διαφορά +4, τόνισε ο Άντραζ Σπόραρ μιλώντας στο φινάλε για το «διπλό» στην έδρα του ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το γιατί Παναθηναϊκός αν και ήταν αρκετά καλός δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη: «Είναι απλό, επειδή δεν σκοράραμε στα πρώτα 20-30 λεπτά. Όσο ο χρόνος περνούσε τα Γιάννινα έπαιρναν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους. Έπαιζαν άμυνα με 8-9 παίκτες αλλά εμείς συνεχίσαμε να πιέζουμε μέχρι τέλους, πετύχαμε το γκολ και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο».

Για το αν είχαν στο μυαλό τους το ότι ο Παναθηναϊκός είχε να κερδίσει από το 2016 στα Γιάννινα: «Επίσης δεν είχαμε κερδίσει για αρκετό καιρό στον ΟΦΗ αλλά κερδίσαμε. Αυτό που μας ένοιαζε ήταν οι τρεις πόντοι και αυτούς πήραμε και συνεχίζουμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είδαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το καλύτερο του φετινό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο: «Προσπαθούμε σε κάθε ματς να κάνουμε το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό, με κατοχή μπάλας, με φάσεις. Κάθε ματς θα είναι δυσκολότερο γιατί οι άλλες ομάδες θα θέλουν να μας νικάνε. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Είναι δύσκολο να δημιουργείς αλλά ναι θα συμφωνήσω πως το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά καλό και ήταν κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Αν το είχαμε καταφέρει μετά τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.