ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό ο Λινγκρ, αλλά ο στόχος είναι άλλος…»

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης. Τι είπε για τα μεταγραφικά, αλλά και το αγωνιστικό πλάνο του «τριφυλλιού» ενόψει ΠΑΟΚ.

Νικολογιάννης: «Δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό ο Λινγκρ, αλλά ο στόχος είναι άλλος…»

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε… χωρίς ανάσα την προετοιμασία του για το πρώτο από τα τρία σερί ματς με τον ΠΑΟΚ, αρχικά στο Κύπελλο Ελλάδας, την Τετάρτη (18/01, 20:30), με τον Τάσο Νικολογιάννη να μεταφέρει τα τελευταία νέα των «πράσινων» ενόψει του αγώνα της Τούμπας.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η ομάδα προπονήθηκε το πρωί στα Γιάννενα και στη συνέχεια έφυγε για Θεσσαλονίκη, με τον Τσέριν να υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, άλλωστε, υπογράμμισε ο Νικολογιάννης, με δεδομένο, κιόλας, ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία ημέρα λιγότερη από τον ΠΑΟΚ για ξεκούραση, αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα και ο Σλοβένος, πιθανότατα, θα είναι βασικός.

Από εκεί και πέρα, υπενθύμισε ότι ο Κουρμπέλης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς πρωταθλήματος, την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά. Είπε, λοιπόν, για τον Οντρέι Λινγκρ, για τον οποίο οι Τσέχοι έγραψαν ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ στη Σλάβια Πράγας για την απόκτησή του: «Είναι ένας παίκτης, φυσικά, που δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, με τη Σλάβια, σύμφωνα με τους Τσέχους, να ζητάει πάνω από 5 εκατ. ευρώ! Δεν το βλέπω να έχει σημαντικές πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να ξέρω, κιόλας, τι θα γίνει στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος στα εξτρέμ είναι άλλος και για αυτόν κινείται ο Παναθηναϊκός».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.