ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οριστικό: Μελέτες και οικοδομική άδεια ως τον Ιούνιο για τις εγκαταστάσεις του ΑΟ στο Βοτανικό

Το οριστικό «οκ» έδωσαν οι τράπεζες για τις μελέτες των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οριστικό: Μελέτες και οικοδομική άδεια ως τον Ιούνιο για τις εγκαταστάσεις του ΑΟ στο Βοτανικό

Ένα άκρως σημαντικό βήμα έγινε αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η ΑΕΠ Ελαιώνα προχώρησε στην ανάθεση των μελετών( που θα έχουν οριστικό χαρακτήρα) για τις νέες εγκαταστάσεις του ΑΟ.

Συγκεκριμένα, με την ορθή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών( ΑΕΠ Ελαιώνα, Διοίκηση ΑΟ και Δήμος Αθηναίων) παραδόθηκαν από τις τράπεζες τα σχέδια σε εξειδικευμένη μελετητική ομάδα την εκπόνηση της οριστικής αρχιτεκτονικής, ηλεκτρομηχανολογικής και στατικής μελέτης, που είναι απαραίτητες για την έκδοση, στη συνέχεια, της οικοδομικής άδειας.

Τα τελικά σχέδια λοιπόν αναμένεται να είναι έτοιμα μέχρι τον Ιούνιο και με τον τρόπο αυτό θα ανοίξει ο δρόμος για την δημιουργία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του ΑΟ στο Βοτανικό και κατ’ επέκταση για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι η ομάδα εργασίας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποτελείται από τις εταιρίες ΔΕΚΑΘΛΟΝ Α.Ε. (Αρχιτεκτονική Μελέτη), ΤΕΤΡΑΣ Η/Μ Α.Ε.Μ. (Η/Μ Μελέτη) και ΤΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. (Στατική Μελέτη).

Σύμφωνα με τα σχέδια τα οποία παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν με ισχυρή πλειοψηφία από τη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, οι κύριοι χώροι του συγκροτήματος αποτελούνται από την κυρίως Αρένα, η οποία θα φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, από αίθουσες αθλημάτων/ προπονήσεων για την Άρση Βαρών, την Πάλη, την Πυγμαχία, την Ξιφασκία, την Επιτραπέζια Αντισφαίριση και την Τοξοβολία, προπονητήριαΑΜΕΑ, βοηθητικό γυμναστήριο – προπονητήριοκαθώς και το κολυμβητήριο. Επιπλέον, το συγκρότημα θα περιλαμβάνει τα γραφεία Διοίκησης και εμπορικών χρήσεων (Boutique) του συλλόγου, καθώς και όλους του απαραίτητους βοηθητικούς χώρους για την εξυπηρέτηση των κύριων χρήσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.