ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βραβεύει και Μπεργκ μαζί με Σισέ την Κυριακή στην Λεωφόρο!

Μοναδικές στιγμές αναμένεται να ζήσει ο κόσμος του τριφυλλιού που θα βρεθεί την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Βραβεύει και Μπεργκ μαζί με Σισέ την Κυριακή στην Λεωφόρο!

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βραβευτούν την Κυριακή στη Λεωφόρο. Δύο… κανόνια που έχουν πετύχει ουκ ολίγα γκολ και η αγάπη που τους έχει ο κόσμος της ομάδας είναι μεγάλη.

Ο λόγος τόσο για τον Τζιμπρίλ Σισέ όσο και για τον Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώτος ήταν γνωστό ότι θα έρθει, με την βράβευση του δεύτερου να γίνεται γνωστή σήμερα.

Θυμίζουμε ότι σε όλα τα εντός έδρας ματς φέτος βραβεύονται ποδοσφαιριστές που τα ονόματά τους βρίσκονται γραμμένα στη φετινή φανέλα του Παναθηναϊκού, η οποία είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την δημιουργία της Λεωφόρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται σαφές ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να ζήσει πολύ όμορφες στιγμές την Κυριακή στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.