ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έστω και αργά ο Μαρινάκης ομολόγησε τα όργια της παράγκας και κατέρριψε τον… μύθο της «καρδιάς του πρωταθλητή»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του επιβεβαίωσε τα όσα έβλεπαν και για όσα μιλούσαν όλοι οι Παναθηναϊκοί χρόνια πριν.

Έστω και αργά ο Μαρινάκης ομολόγησε τα όργια της παράγκας και κατέρριψε τον... μύθο της «καρδιάς του πρωταθλητή»!

Από εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται ορισμένα πράγματα. Εδώ και περίπου 30 χρόνια κάποιοι έκαναν λόγο για την… καρδιά του πρωταθλητή. Κάποιοι ανέφεραν ότι μία ομάδα υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα που κατακτάει τα περισσότερα πρωταθλήματα. Κάποιοι μίλαγαν για δίκαιες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και γενικότερα τίτλων.

Οι Παναθηναϊκοί κατά κύριο λόγο φώναζαν, μιλούσαν συνεχώς για τις μεγάλες αδικίες που λάμβαναν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλοί τους έβγαζαν τρελούς, ωστόσο ήρθε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήμερα για να πει την πρώτη ίσως αλήθεια που ξεστομίζει. Συγκρκειμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ανέφερε: «Αυτά που γίνονται με την διαιτησία, δεν γίνονταν ούτε επί Θωμά Μητρόπουλου».

Ναι καλά διαβάσατε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε ειλικρινά για πρώτη φορά. Η ατάκα του φυσικά εκλαμβάνεται όσο μια ωμή παραδοχή, καθώς επί ημερών Θωμά Μητρόπουλου μία ήταν η ομάδα που έπαιρνε συνεχώς πρωταθλήματα και δεν ήταν άλλη από τον Ολυμπιακό. Μία ήταν η ομάδα που έπαιρνε πέναλτι, όπως το πιο χαρακτηριστικό του Παπουτσέλη. Μία ήταν η ομάδα που… έκλεβε τον ιδρώτα των υπόλοιπων και περισσότερο απ΄ όλους του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα τα πρωταθλήματα που κλάπηκαν και τα λεφτά που κερδήθηκαν δεν γυρίζουν πίσω, αλλά όταν ο πρόεδρος της ομάδας που έκανε όσα έκανε παραδέχεται τα πάντα αποτελεί μια ηθική ικανοποίηση γι΄ όλους. Μια τεράστια δικαίωση γιά όλους τους Παναθηναϊκούς που ένιωσαν να τους κλέβουν την χαρά.

Ομολόγησε λοιπόν και δικαίωσε όσους φώναζαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.