ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Όλα τα δεδομένα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ αύριο στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τρεις φορές τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (18/01) στις 20:30 στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας και θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις στο «Απ. Νικολαΐδης», αρχικά για τη Super League και τέλος η ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πρόκειται για τρία απαιτητικότατα παιχνίδια, όπου οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν το μέγιστο. Ήτοι, την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, όπου τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο εύκολα, μια και θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία και το «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, στη «μάχη» του τίτλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι της «σειράς» με τους Θεσσαλονικείς, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο Άνταμ Τσέριν αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αφού εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να παραμείνει ο Αχιλλέας Πούγγουρας που ανταποκρίθηκε εξαιρετικά ως αντί-Μάγκνουσον.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άρα η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδη, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Σπόραρ ή Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.