ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να κάνει το πρώτο βήμα στην Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός δίνει την πρώτη του μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (20:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) και θέλει τη νίκη.

Να κάνει το πρώτο βήμα στην Τούμπα

Οι «πράσινοι» με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη τους επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Λεωφόρο. Παράλληλα με νίκη το «τριφύλλι» θα αποκτήσει και ψυχολογικό αβαντάζ για τον εντός έδρας αγώνα της επερχόμενης Κυριακής και πάλι με το «δικέφαλο», αλλά για τον Β’ γύρο της Super League.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός μέσα σε μία εβδομάδα θα αγωνιστεί τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ, μία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο.

Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στον αντίποδα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλίπε Σοάρες, Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Λοντίγκιν στο τέρμα. Οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ ή Πούχατς θα είναι στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, ενώ οι τρεις στο κέντρο θα είναι οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν. Τέλος, στην επίθεση, ο Μπερνάρντ θα είναι στα αριστερά, ο Παλάσιος δεξιά και ο Ιωαννίδης στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Κλάντσικ και Κορντέζ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Καϊτάζοβιτς και Μπουξμπάουμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.