ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξαφάνισε τα εισιτήρια για το κυριακάτικο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα λεπτά, με ελάχιστα πλέον να έχουν μείνει διαθέσιμα.

Ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ!

Τα εισιτήρια μόλις λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους έχουν κάνει… φτερά και πλέον μόλις ελάχιστα έχουν μείνει στην διάθεση του κοινού. Είναι σαφές λοιπόν ότι το sold out είναι θέμα χρόνου.

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, η κρισιμότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης και η παρουσία των Σισέ – Μπεργκ στην βράβευση έπαιξαν τον ρόλο τους στο να φύγουν τόσο γρήγορα τα μαγικά χαρτάκια.

Φυσικά μόνο είδηση δεν είναι το sold out φέτος στην Λεωφόρο, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του σε κάθε εντός έδρας ματς του τριφυλλιού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.