ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Aftonbladet, ο Παναθηναϊκός κλείνει τον 29χρονο σέντερ-φορ της Χάκεν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

«Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σουηδία, το τριφύλλι πληρώνει την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και κάνει δικό του τον 29χρονο σέντερ-φορ της Χάκεν μόλις έναντι 300.000 ευρώ.

Η είδηση ανέβηκε πρώτα από την σουηδική εφημερίδα Aftonbladet που αναφέρει ότι το τριφύλλι με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισε τον υψηλόσωμο (1,90) σέντερ-φορ, ο οποίος με τα 22 του γκολ πέρσι βοήθησε την Χάκεν να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, o Σουηδός σέντερ-φορ πθανότατα δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου αυτή την στιγμή δεν υπάρχει χώρος για ακόμα έναν κεντρικό επιθετικό, με δεδομένη την παρουσία του Σπόραρ και του Ιωαννίδη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.