ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Ομαδική άμυνα και συγκέντρωση σε όλο το ματς κόντρα στη Βίρτους»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κατά την αναχώρηση για την Μπολόνια και το ματς με την Βίρτους.

Ράντονιτς: «Ομαδική άμυνα και συγκέντρωση σε όλο το ματς κόντρα στη Βίρτους»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια, στάθηκε στην εμπειρία των παικτών της ιταλικής ομάδας και στη συγκέντρωση, η οποία θα είναι ένα από τα «κλειδιά» για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για την Ιταλία:

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε 10 μέρες παίξαμε 5 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και της διπλής αγωνιστικής στην Euroleague. Τα δύο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι ήταν διαφορετικά από ότι τα προηγούμενα. Παίξαμε πολύ καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τις δύο νίκες, χάνοντας από τη Φενέρμπαχτσε. Χάσαμε δύο σουτ στο τέλος και υπήρξε ένα διαιτητικό λάθος αλλά κόντρα στη Μακάμπι κερδίσαμε, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μας.

Τώρα παίζουμε απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Η Βίρτους έχει μεγάλα ονόματα, εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Τεόντοσιτς, Σενγκέλια, Χάκετ, Λούντμπεργκ, Μπελινέλι. Πολύπειροι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι δύσκολο για εμάς αναμφίβολα και πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μίλος Τέοντοσιτς: «Είναι πολύ σημαντικός για εκείνους. Παίζει εκπληκτικά τελευταία αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Όπως είπα πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένα. Ομαδική άμυνα και συγκέντρωση σε όλο το ματς είναι τα “κλειδιά”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.