ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουόλτερς: «Πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά για να πάρουμε τη νίκη»

Όλα όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ, κατά την αναχώρηση για τη Μπολόνια, ενόψει του αγώνα κόντρα στη Βίρτους.

Ουόλτερς: «Πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά για να πάρουμε τη νίκη»

Ο Νέιτ Ουόλτερς στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Μπολόνια ενόψει του αγώνα με τη Βίρτους, τόνισε πως οι «πράσινοι» βρίσκονται ακόμα με την πλάτη στον τοίχο, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερα απ’ ότι έκαναν στο ματς με την Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός πλέι μέικερ του «τριφυλλιού»:

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού«Δυσκολευόμαστε εκτός έδρας φέτος, είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας στην Euroleague. Η Βίρτους Μπολόνια παίζει καλά, είναι μία καλή ομάδα, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο νίκες, τουλάχιστον κερδίσαμε ένα ματς πάντως».

Για τη Βίρτους Μπολόνια: «Σκληρή ομάδα, έπαιξε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζει πολύ καλά και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία καυτή έδρα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να έχουμε τύχη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.268 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Παίζει εξαιρετικά την δεδομένη χρονική στιγμή. Απλοποιεί το παιχνίδια για τους υπόλοιπους, οπότε αν τον αφήσουμε να νιώσει άνετα μπορεί να σκοράρει, μπορεί να δημιουργήσει. Είναι ο πρώτος στόχος μας αμυντικά αλλά η Βίρτους έχει πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, οπότε είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα να μαρκάρεις. Έχουν πολλούς παίκτες που πρέπει να δούμε πως θα αναχαιτίσουμε».

Για το αν η νίκη με την Μακάμπι απέβαλλε ως ένα βαθμό το άγχος από τους «πράσινους»: «Μία νίκη δεν αλλάζει και πολλά. Προφανώς είναι καλό που σταματήσαμε το αρνητικό σερί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι πλάτες μας είναι κολλημένες στον τοίχο ακόμα και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα με την ελπίδα να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...