ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Τσέριν και Ιωαννίδη η ενδεκάδα – Εκτός αποστολής ο Σπόραρ (Pic)

Αυτή είναι η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Με Τσέριν και Ιωαννίδη η ενδεκάδα - Εκτός αποστολής ο Σπόραρ (Pic)

Με τον Άνταμ Τσέριν να επιστρέφει στο βασικό σχήμα η αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, ο Άντραζ Σπόραρ δεν θα αγωνιστεί λόγω ίωσης, ωστόσο θα είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 94.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...