ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Να βγούμε μπροστά και να δείξουμε χαρακτήρα»

Όλα όσα δήλωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σένκεφελντ: «Να βγούμε μπροστά και να δείξουμε χαρακτήρα»

Να δείξει χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα δύσκολα ματς που έρχονται, εξέφρασε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σένκεφελντ:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες από την πλευρά του αντιπάλου. Από την άλλη είχαμε και μεις καλές στιγμές. Είμαστε στεναχωρημένοθ και ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Και εγώ φυσικά. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομπότ. Πρέπει να δούμε πως θα στηριχθούμε στη σημερινή βραδιά, προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερη πίεση. Ενδεχομένως να μην ήμασταν τόσο συμπαγείς στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Όταν έρχεται πάνω μας ο αντίπαλος να είμαστε ψύχραιμοι. Έτσι είναι η ζωή, πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Πάντοτε παίζει για τη νίκη. Πρέπει να έχουμε την σωστή φιλοσοφία και να συνεχίσουμε. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.