ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι ο Παναθηναϊκός

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Ευρώπη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που ύψωσε ανάστημα κόντρα στο φαβορί του θεσμού του Challenge Cup την ιταλική Κιέρι, παρά το γεγονός ότι λύγισε στις λεπτομέρειες με 2-3.

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι ο Παναθηναϊκός

Εκτός συνέχειας του Challenge Cup γυναικών έμεινε ο Παναθηναϊκός, καθώς το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 2-3 σετ και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Κιέρι και σε συνδυασμό με την ήττα του πρώτου αγώνα με 3-0 στην Ιταλία, μπήκε τέλος στην πορεία του στο θεσμό.

Το ματς

Οι «πράσινες» γνώριζαν εξαρχής ότι είχαν δύσκολο έργο μπροστά τους, μετά την ήττα με 3-0 στην Ιταλία και έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν έχασαν εύκολα το πρώτο σετ με 14-25. Ωστόσο τα κορίτσια του «τριφυλλιού» κατάφεραν να ανακτήσουν ψυχολογία, παίρνοντας το δεύτερο σετ με 25-20.

Στο τρίτο σετ οι ανώτερες και πιο ποιοτικές Ιταλίδες «σφράγισαν» την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Challenge Cup μετά το 25-19, με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-2 στα σετ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός με 25-22 κατέκτησε το τέταρτο σετ, ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά στο τάι μπρέικ η Κιέρι με 10-15, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-3 σετ και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Τα σετ: 14-25, 25-20, 19-25, 25-22, 10-15.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.