ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη – Δε θα μας επηρεάσει η ήττα»

Όλα όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Γιοβάνοβιτς: «Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη - Δε θα μας επηρεάσει η ήττα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, υπερασπίστηκε τον Γιώργο Βαγιαννίδη για το λάθος που έκανε, ενώ σημείωσε πως δε θα επηρεαστεί η ομάδα από την ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το σκεπτικό του όσον αφορά τις αλλαγές και για το αν αυτή η ήττα θα επηρεάσει το ματς του πρωταθλήματος: «Έπρεπε να γίνουν οι δύο αλλαγές στο ημίχρονο. Δεν νομίζω πως θα επηρεάσει. Κατανοούμε πως δεν ήμασταν καλοί. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς, κέρδισε 2-0, απέκτησε ένα πλεονέκτημα. Δεν νομίζω πως σε μια ομάδα όπως εμείς μπορεί να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Για το τι δεν πήγε καλά στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος: «Νομίζω πως δεν υπάρχουν πολλές διαφορές στη σκέψη και των δύο ομάδων. Και εμείς ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ και αυτός εμάς. Στο σημερινό παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα, μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, να απειλήσουμε. Ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος με εμάς να απειλούμε περισσότερο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα, εμείς δεν βγάζαμε ανάλογη πίεση. Δεν είχαμε την ίδια φρεσκάδα και δυναμική και δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε τον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσουμε τις ίδιες συνθήκες στο δεύτερο μέρος. Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και ήταν δεδομένο πως θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση. Και μέσα απ’ αυτή έρχονται και λάθη τα οποία τα πληρώσαμε».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια στη θέση που βρισκόμαστε θα είναι δύσκολα. Οι απαιτήσεις από τον εαυτό μας είναι μεγάλες. Δεν διαλέγουμε αντιπάλους, δεν διαλέγουμε διοργανώσεις. Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το λάθος του Βαγιαννίδη: «Είναι φυσιολογικό ένα νεαρό παιδί αν κάνει λάθος να στεναχωρηθεί. Δεν παίζει ρόλο όλοι μπορούν να κάνουν λάθος. Μπορεί και αυτός. Δεν επηρεάζει την προσπάθεια που κάνει για να καθιερωθεί στην ομάδα. Όλοι μπορεί να κάνουν λάθη, γιατί να μην μπορεί να κάνει αυτός».

Για τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα: «Πάντα το έλεγα πως είναι 4 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Εμείς, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ακόμα είμαστε στη φάση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υπάρχουν κάποιες αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Και είναι τέσσερις καλές ομάδες και ελπίζω να είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με κόσμο στα γήπεδα. Όλες έχουν τον ίδιο στόχο, είτε το λένε, είτε όχι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...