ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η κάκιστη εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου – Την Κυριακή είναι ματς-«τελικός»

Ο κακός Παναθηναϊκός του β΄ μέρους στην Τούμπα. Ώρα για ανασύνταξη και την Κυριακή με πάθος και πίστη για το ματς-«τελικό».

Παναθηναϊκός: Η κάκιστη εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου - Την Κυριακή είναι ματς-«τελικός»

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο πρόσωπα στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Τετάρτης με 2-0 να έρχεται φυσιολογικά στο β΄ ημίχρονο, στη χειρότερη εμφάνιση του «τριφυλλιού» στη φετινή σεζόν.

Οι «πράσινοι» με την εικόνα τους στο πρώτο μισό του αγώνα, έδειξαν μια πολύ καλή εικόνα, αλλά ελλείψει λύσεων και φρεσκάδας, δικαιολογημένα ήρθε η κατάρρευση στη συνέχεια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να προφυλάξει του Κουρμπέλη και Μπερνάρ που ήταν ανέτοιμοι για να βγάλουν παραπάνω από ένα ημίχρονο, δεν πήρε σχεδόν τίποτα από τις αλλαγές του στην επανάληψη και αν υπολογίσει κάποιος και την απουσία του Σπόραρ λόγω ίωσης, τότε μπορεί να έχει πλήρη εικόνα για όσα παρουσίασε το «τριφύλλι» στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανασύνταξη, ενίσχυση και όλα για όλα για τα ματς που ακολουθούν με πρώτο και κυριότερο τον «τελικό» της Κυριακής.

Έχει χιλιοειπωθεί αλλά ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός άργησε χαρακτηριστικά να ενισχυθεί. Ωστόσο όσο οι ημέρες κυλάνε τόσο μεγαλώνει και το άγχος στον κόσμο της ομάδας, που τη δεδομένη χρονική στιγμή, βλέπει την ομάδα να έχει στερέψει από λύσεις, αλλά και τα βασικά του γρανάζια είναι σε φάση υπερκόπωσης.

Τις επόμενες ημέρες όλοι στο «τριφύλλι» οφείλουν να «τρέξουν» να ολοκληρώσουν τις κινήσεις που πρέπει, ώστε η ομάδα να αποκτήσει επιπλέον «όπλα» στη φαρέτρα του Σέρβου τεχνικού, με τα κομβικά ματς να έπονται, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής, στη Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για την ώρα, ομάδα και τεχνικό τιμ πρέπει να μπουν σε διαδικασία ανασύνταξης, να «διαβάσουν» τα λάθη που έγιναν στην Τούμπα και μαζί με τον κόσμο που θα γεμίσει απ΄ άκρη σ΄ άκρη την ιστορική έδρα να παρουσιαστούν με «το μαχαίρι στα δόντια» σε ματς που μπορεί να κρίνει πολλά.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι κρίσιμος και το κίνητρο των τριών βαθμών είναι πολύ μεγαλύτερο ειδικά μετά το διαμορφωμένο αποτέλεσμα της Τετάρτης και στον Παναθηναϊκό, επιβάλλεται να παρουσιαστούν έτοιμοι και να δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.