ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατάμεστη την Κυριακή η Λεωφόρος – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης. Κατάμεστη η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού που θα ζήσει μεγάλες στιγμές.

Κατάμεστη την Κυριακή η Λεωφόρος - Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

Η πίστη που υπάρχει από τον κόσμο για το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, αλλά και οι παρουσίες των Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ που θα βραβευτούν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη όλων των φίλων του «τριφυλλιού», που θα μετατρέψουν ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν την ιστορική έδρα της Λεωφόρου σε «ηφαίστειο».

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ εξαντλήθηκαν και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί ακόμα ένα sold out, είναι η επίσημη ενημέρωση από το «τριφύλλι».

Η τρέλα που υπάρχει στον κόσμο τη φετινή σεζόν για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένα δείγμα του πάθους, της πίστης αλλά και της απαράμιλλης στήριξης, καθώς το «τριφύλλι» θα εντείνει το επόμενο διάστημα τις προσπάθειές του για να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.