ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Μόνο ενωμένοι θα χαμογελάσουμε στο τέλος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, την ανάγκη στήριξης της ομάδας μέχρι τέλους και ζητάει από τον κόσμο να μην τσιμπήσει σε όσα θα κάνει ο Λουτσέσκου.

Μόνο ενωμένοι θα χαμογελάσουμε στο τέλος!

Κάθε ήττα μας ενοχλεί πολύ, το ίδιο έγινε και για το 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Μία ήττα, που δεν έκρινε κάποιον τίτλο, απλά δίνει ένα προβάδισμα στον αντίπαλο, ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου. Μία ήττα που ήρθε λόγω της αδυναμίας του Παναθηναϊκού να κάνει γκολ στο πρώτο δικό του ημίχρονο, λόγω των ιώσεων των Σπόραρ(ήταν εκτός 18αδας), Κουρμπέλη(άντεξε ένα ημίχρονο), των ενοχλήσεων του Μπερνάρ, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει, για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και της έλλειψης ποιοτικών λύσεων, για να φέρει από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο. Η καθυστέρηση στις μεταγραφές χθες έκανε μπαμ, όταν στην μία ομάδα έρχεται από τον πάγκο ο Τάισον και στην άλλη ο Καμπετσής.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν χάθηκε και έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια στην Λεωφόρο. Τώρα όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να είμαστε, για να πάμε μέχρι το τέλος πρώτοι και να χαμογελάσουμε. Αν αρχίσουμε να κράζουμε παίκτες και προπονητή δεν θα οδηγήσει πουθενά και μόνο ζημιά θα γίνει. Μην ξεχνάμε, ότι αυτή η ομάδα πριν έρθει ο Γιοβάνοβιτς ήταν τελείως απαξιωμένη, είχαμε μπλέξει με Μπόλονι και Πογιάτος και γέλαγαν οι αντίπαλοι μαζί μας. Με αυτόν στον πάγκο έχουν γίνει άλματα, όχι βήματα σε ένα χρόνο και κάνουμε πρωταθλητισμό μετά από 13 χρόνια.

Στον πρωταθλητισμό θα έρθουν και οι στραβές. Οποιος αντέξει πιο πολύ στις στραβές παίρνει και το πρωτάθλημα. Για αυτό αφήνουμε πίσω το χθεσινό πρώτο ματς κυπέλλου και κοιτάμε το ματς της Κυριακής μπροστά. Το ματς αυτό είναι ένας μεγάλος τελικός και πρέπει η ομάδα να το πάρει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο Λουτσέσκου, που και πάλι έκανε τα δικά του στην Τούμπα θα έρθει στην Λεωφόρο με σκοπό να προκαλέσει, να γίνουν διακοπές στο παιχνίδι και να μην αφήσει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Θα προκαλεί από τον πάγκο και τον κόσμο και τον δικό μας πάγκο. Για να πάρουμε το ματς δεν πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο όταν βράζει το αίμα, αλλά σκεφθείτε όσοι πάτε στο γήπεδο, ότι ο Λουτσέσκου έρχεται με σκοπό να προκαλέσει και αν τσιμπήσουμε θα έχει πετύχει τον σκοπό του.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Κυριακή θα είναι και ο Μπερνάρ και ο Σπόραρ στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς και η ομάδα πιστεύω, ότι θα εμφανιστεί όπως στο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα με στόχο να βάλει ένα γκολ, που θα δώσει μεγάλη ώθηση. Ολοι συμφωνούμε ότι ήδη θα έπρεπε να είχαν έρθει στην ομάδα δύο εξτρέμ και ένα ακόμα χαφ εκτός από τον Κλέινχέϊσλερ. Αυτό δεν έχει γίνει και η ομάδα το πλήρωσε και χθες στην Τούμπα. Αυτό θα συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο διότι έτσι είναι ο Γιοβάνοβιτς. Δεν τον νοιάζει να γίνουν γρήγορα οι μεταγραφές, τον νοιάζει να έρθουν καλοί παίκτες και ας έρθουν τελευταία ημέρα, διότι στο μυαλό του είναι να φτιάξει ομάδα για χρόνια και όχι για ένα μήνα.

Οπότε ας το πάρουμε απόφαση και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή, που γίνεται, και να μην κράζουμε μετά από ήττες, η άσχημα αποτελέσματα και να φέρνουμε την καταστροφή. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο και τότε θα κριθούν όλοι. Μέχρι τότε στήριξη, διότι η ομάδα δέχεται πόλεμο από παντού. Χθες έγινε μία φάση με τον Κουρμπέλη στο 27, που αν γινόταν στην άλλη πλευρά ο Λουτσέσκου θα έλεγε για αλλοίωση αποτελέσματος. Οι αντίπαλοι είναι τρεις, όχι ένας και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Να κάνουμε κριτική, αλλά να μην κάνουμε ισοπέδωμα, για μία ομάδα, που είναι πρώτη στην βαθμολογία, που κάνει πρωταθλητισμό μετά από 13 χρόνια και μία ομάδα, που βλέπεις προοπτική μετά από χρόνια.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.