ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σαν Λορέντζο για Παλάσιος!»

Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο για τον Παλάσιος.

«Σαν Λορέντζο για Παλάσιος!»

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει συμβόλαιο μεχρι το 2024 με τον Παναθηναϊκό. Η πολύ καλή του χρονιά πέρυσι έχει ως αποτέλεσμα ουκ ολίγες ομάδες να τον βάλουν στο μάτι.

Δημοσίευμα από την Αργεντινή κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Όπως τονίζει ο παίκτης έχει προταθεί και εξετάζεται.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Στην Ουρουγουάη και ενώ η ομάδα διεξάγει την προετοιμασία, η Σαν Λορέντζο παίρνει παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν.

Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα τερματοφύλακα,κεντρικό αμυντικό,αριστερό μπακ και μέσο που μπορεί να είναι και αμυντικός, η διοίκηση αναζητά έναν εξτρέμ για να τονώσει την επίθεση και ανάμεσα στις προσφορές έφτασε στα γραφεία του συλλόγου ένας πρώην Μπόκα.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ένας 30χρονος από το Τουκουμάνο, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, προτάθηκε  στον σύλλογο και αρέσει στον προπονητή, αν και από οικονομικής άποψης η επιλογή δεν θα ήταν εύκολη, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στο κλαμπ του.

Ωστόσο, στην Σαν Λορέντζο εξετάζουν τα δεδομένα για την περίπτωσή του»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...