ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τι θα έκανε αν ερχόταν πρόταση για τον Παλάσιος;

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο για τον Παλάσιος, αλλά πως θα αντιδρούσε ο Παναθηναϊκός αν γινόταν πρόταση;

Παναθηναϊκός: Τι θα έκανε αν ερχόταν πρόταση για τον Παλάσιος;

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού εδώ και 1,5 χρόνο. Με εξαίρεση τον τελευταίο 1 μήνα ο «Τούκου» είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας.

Στο τριφύλλι έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Παλάσιος και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον θεωρεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του συνόλου που έχει δημιουργήσει.

Σήμερα δημοσιεύματα από το εξωτερικό έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο για τον Παλάσιος. Το θέμα είναι το πως θα αντιδρούσε ο Παναθηναϊκός αν ερχόταν μια πρόταση τώρα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός αυτή τη χρονική στιγμή δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία να συζητήσει την πώληση ενός τόσο σημαντικού παίκτη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι είναι στην κορυφή και δεν πρόκειται να χάσει έναν τόσο σημαντικό του παίκτη. Οπότε ότι και να γίνει ο Παλάσιος θα μείνει κάτοικος… Κορωπίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.