ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συναγερμός στο «τριφύλλι» με Ουόλτερς

Με πρόβλημα τραυματισμού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια ο Αμερικανός γκαρντ.

Συναγερμός στο «τριφύλλι» με Ουόλτερς

Ο Νέιτ Ουόλτερς ήταν ο μοναδικός διακριθέντας στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αμερικανός γκαρντ αποκόμισε ένα σφίξιμο στην γάμπα και με την επιστροφή της «πράσινης» αποστολής στην Αθήνα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν ο τραυματισμός αποδειχθεί σοβαρός οι «πράσινοι» θα αναγκαστούν να πορευθούν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Νέιτ Ουόλτερς στα επόμενα ματς.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.