ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Πέμπτη το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Αλλαγή ημερομηνίας στα παιχνίδια Κυπέλλου και πρωταθλήματος για τηλεοπτικούς λόγους.

Την Πέμπτη το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Αλλαγή ημερομηνίας στα παιχνίδια Κυπέλλου και πρωταθλήματος για τηλεοπτικούς λόγους.

Η ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα γίνει την Πέμπτη αντί για Τετάρτη. Μια ημέρα, δηλαδή, αργότερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Επίσης, το ματς των πράσινων με τον Αστέρα Τρίπολης θα μετατεθεί για τη Δευτέρα αντί για Κυριακή.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Η Super League ανακοίνωσε ήδη τη μετάθεση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, αλλάζει ημέρα και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30/01/2023 στις 21:00 (αντί για Κυριακή 29/01).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...