ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έφυγε ο «Ρουλαλάς», Ηλίας Γιούλης

Ο Ηλίας Γιούλης, γνωστός «Ρουλαλάς» της πράσινης κερκίδας έφυγε από τη ζωή και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη λύπη του.

Έφυγε ο «Ρουλαλάς», Ηλίας Γιούλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του για τον χαμό του Ηλία Γιούλη του γνωστού «Ρουλαλά» της πράσινης κερκίδας.

Ο Σύλλογος αποχαιρετά έναν από τους σκαπανείς του Συλλόγου που με το δικό του τρόπο μεγάλωσε γενιές Παναθηναϊκών φιλάθλων στην κερκίδα σκαρώνοντας μαζί με άλλους «αιώνια πιστούς» τα περίφημα συνθήματα «Ρουλαλά».

Ο Ηλίας Γιούλης ζούσε τα τελευταία 25 χρόνια μόνιμα στην Πάτρα και είχε έντονη παρουσία στην εξέδρα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του ΄50. Ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που ακούστηκαν τα συνθήματα με την κατάληξη «Ρουλαλά» ήταν γύρω στο 1955 σε ματς με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο.

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ημιτελικά του Challenge Cup – Οι σκέψεις για ΟΑΚΑ
Ντέρμπι «αιωνίων» στο ημιτελικά του Challenge Cup – Οι σκέψεις για ΟΑΚΑ 3.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο άλλοτε «μαέστρος»« της πράσινης κερκίδας είχε αναφέρει:«Έτυχε να έχω φωνή καμπάνα και μου έλεγαν ότι με άκουγαν και στο απέναντι πέταλο. Η Θύρα 13 ήταν το σπίτι μου και έχω χάσει δουλειά επειδή είχε προπόνηση ο Παναθηναϊκός. Πηγαίναμε στο γήπεδο από νωρίς βλέπαμε μπάσκετ ή βόλεϊ πρώτα και μετά πηγαίναμε στο ποδόσφαιρο με τις ροκάνες μας και συνθήματα μας».

Στις 29 Ιανουαρίου το πρωί θα γίνει το μνημόσυνο του στα Γιουλαίικα Αχαϊας».

loading...