ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γερεμέγεφ: «Να πάω στο επόμενο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό»

Όλα όσα είπε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από τη Σουηδία και τη Χάκεν.

Γερεμέγεφ: «Να πάω στο επόμενο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό»

Έπειτα από τις επίσημες ανακοινώσεις από την «πράσινη» ΠΑΕ, ο Σουηδός σέντερ φορ που θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στο Λεβαδειακό, δήλωσε έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γερεμέγεφ που αποχώρησε από τη Χάκεν και τη Σουηδία σαν πρώτος σκόρερ, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και επισήμανε πως θέλει να φτάσει με τη νέα του ομάδα στο επόμενο επίπεδο.

«Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση αυτό το καλοκαίρι, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα και που η ομάδα μπόρεσε να το πάει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυ-αναμενόμενο πρωτάθλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στο επόμενο επίπεδο στον Παναθηναϊκό», τόνισε στην ιστοσελίδα της Χάκεν.

Παράλληλα, εκεί φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Μάρτιν Έρικσον, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του: «Κάναμε μια επιλογή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να κρατήσουμε τον Άλεξ για να μας δώσει την ευκαιρία να πάμε για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι η οικονομική προοπτική μίας πώλησής του θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απ’ όσο σήμερα. Ο Άλεξ έκανε μια απίστευτη σεζόν στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.