ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το δεύτερο πράσινο ντέρμπι που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη θα βγάλει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Ο Παναθηναϊκός έχει το μεγάλο πλεονέκτημα μετά τη νίκη με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα στο Μαρούσι, αλλά ο Μίλων με τη νίκη του 3-0 σετ στο πρωτάθλημα έχει αποδείξει πως είναι ικανός για όλα.

Ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί χρειάζεται ακόμα και 2 σετ. Αντίθετα, η πιθανή πρόκριση του Μίλωνα περνάει μέσα από το χρυσό σετ. Για να συμβεί αυτό πρέπει να νικήσει είτε με 3-0 είτε με 3-1 σετ και μετά για την πρόκριση θα παιχτεί «χρυσό» σετ.

Ο Μίλωνας αναμένεται να ρισκάρει σε σερβίς και επίθεση προκειμένου να πιέσει τον Παναθηναϊκό και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ θέλει πάση θυσία να περάσει στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» για να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο. Του αρκούν δύο σετ για την πρόκριση αλλά στη Νέα Σμύρνη έχει εφιαλτικές εμπειρίες.

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος, έχει τη «μερίδα του Λέοντος» με επτά νίκες και μόλις δύο ήττες.