ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με συγκέντρωση στα ύψη και πίστη για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Παναθηναϊκός: Με συγκέντρωση στα ύψη και πίστη για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Έπειτα από πέντε σερί αγώνες μακριά από τη Λεωφόρο, το τριφύλλι επιστρέφει στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, το οποίο θα είναι κατάμεστο ξανά. Οι “πράσινοι” θέλουν να βγάλουν αντίδραση, μετά την ήττα στο Κύπελλο και να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να παρατάξει μια ομάδα έτοιμη για τη νίκη σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο Σπόραρ ξεπέρασε την ίωση και θα είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή, ενώ απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μάγκνουσον.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.425 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.