ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κλεϊνχέισλερ κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω ίωσης

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ παρότι ήταν 100% έτοιμος για το αυριανό ντέρμπι έμεινε εκτός λόγω ίωσης και θα ντεμπουτάρει στη ρεβάνς του Κυπέλλου, όπως όλα δείχνουν.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κλεϊνχέισλερ κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω ίωσης

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αναμενόταν να αγωνιστεί στο αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, καθώς και χθες είχε προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και ήταν έτοιμος να βοηθήσει.

Ωστόσο αργά το βραδύ της Παρασκευής εμφάνισε ίωση και για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο. 

Έτσι, ο Ούγγρος διεθνής αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα στην αναμέτρηση της Πέμπτης για το Κύπελλο, στη ρεβάνς δηλαδή του 2-0 της Τούμπας. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής από τις πρώτες του προπονήσεις με τα πράσινα έχει αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους στο Κορωπί. 

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφει ο Σπόραρ που ξεπέρασε την ίωση και θα είναι κανονικά στην αποστολή. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.