ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση «βόμβα» είναι ένα σκληρό μήνυμα για τους επόμενους

Survivor Spoiler: H γνωστοποίηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας έφερε τα πάνω κάτω σε Διάσημους και Μαχητές

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση «βόμβα» είναι ένα σκληρό μήνυμα για τους επόμενους

Survivor Spoiler: H γνωστοποίηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας έφερε τα πάνω κάτω σε Διάσημους και Μαχητές

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star δεν ήταν αναμενόμενο.

Αποτέλεσε έκπληξη όχι μόνο για τους τηλεθεατές αλλά και για τους ίδιους τους συμμετέχοντες, οι οποίο δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την εξέλιξη. Ακόμα και η Βαλαβάνη με την στάση της στο παιχνίδι έως και μια μέρα πριν δεν έδειχνε να πιστεύει ότι θα αποχωρήσει τόσο σύντομα.

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 38.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η «κάλπη» των τηλεθεατών Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι τηλεθεατές γνωρίζουν για το ποιος είναι ποιος και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που λειτουργούν ως προς την ψήφο τους. Άλλωστε για αυτό δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο έκπληξης και αιφνιδιασμού στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίθετα, σχεδόν όλοι οι παίκτες εμφανίζονται «διαβασμένοι» με ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ και στρατηγική ώστε να βγούνε αλώβητοι από το παιχνίδι, κάτι που ουσιαστικά μπερδεύει το τηλεοπτικό κοινό.

Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, αλλά και άλλοι παίκτες έχουν τόσο διαφορετική συμπεριφορά από την πρώτη τους εμφάνιση στο Survivor All Star. Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος που πρώτη πληρώνει με την αποχώρησή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.