ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη Αμορίμ για το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου!

Όλα όσα είπε.

Αποκάλυψη Αμορίμ για το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου!

«Θα καλωσόριζα έναν δανεισμό, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες τη φετινή σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Σπόρτινγκ για τον Έλληνα διεθνή.

«Ο Τανλόνγκο επίσης πρέπει να παλέψει για μία θέση, αλλά από τη στιγμή που βρίσκονται εδώ, τους αντιμετωπίζω όλους με τα ίδια κριτήρια. Ο Σωτήρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, δουλεύει πολύ καλά, αλλά ο Ματέους Φερνάντες του… έφαγε τον χρόνο του. Ο Τανλόνγκο είναι αμυντικός μέσος, έχει μικρότερο ανταγωνισμό. Έτσι είναι η ζωή, ο Σωτήρης πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει μία θέση», επισήμανε ακόμη.

Να θυμίσουμε πως ο Αλεξανδρόπουλος έχει 13 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας, αλλά οι περισσότερες είναι ολιγόλεπτες. Ο συνολικός χρόνος αθροίζεται σε μόλις 330 λεπτά, ενώ ο 21χρονος μέσος άρχισε βασικός μόνο σε ένα ματς στο Κύπελλο κόντρα στη Βαρζίμ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.