ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ουόλτερς και Μαντζούκα στο Λαύριο, αμφίβολος ο Μποχωρίδης

Αρκετά τα προβλήματα.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ουόλτερς και Μαντζούκα στο Λαύριο, αμφίβολος ο Μποχωρίδης

Με τρία προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με το Λαύριο (22/1, 19:15) με τους Νέιτ Ουόλτερς και Λευτέρη Μαντζούκα να είναι εκτός και τον Λευτέρη Μποχωρίδη αμφίβολος.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε τους Ουόλτερς και Μαντζούκα να κάνουν θεραπεία και να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου (21/1), με τον Μποχωρίδη να κάνει ατομικό και επίσης να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στο Λαύριο.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός θα είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, που δεν είναι δηλωμένος στην Basket League, με τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται ακόμα και χωρίς 4 παίκτες.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός θα είναι και οι Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας, που είναι με την εφηβική ομάδα των «πράσινων» στο τουρνουά Next Generation στο Μόναχο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.