ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι στη Λεωφόρο με super ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεσπόζει για τη 19η αγωνιστικής στη Super League, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει super ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι στη Λεωφόρο με super ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Στη 19η στροφή του πρωταθλήματος της Super League, η αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Και η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία, προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό της super ελκυστικές αποδόσεις. Η Stoiximan δίνει τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.32. Παράλληλα πλούσια είναι και τα ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση του «Απ. Νικολαΐδης» καθώς το Over 1,5 γκολ συνολικά στο αγώνα το συναντούμε στο 1.57, ενώ το Over 2,5 γκολ στο 2.72.

Παράλληλα, η «πράσινη» νίκη από το ημίχρονο προσφέρεται στο 3.60, ενώ και στους υποψήφιους σκόρερ του ντέρμπι, συναντούμε τον Σπόραρ στο 3.50 που έλειψε λόγω ίωσης από το πρόσφατο ματς Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τον Ιωαννίδη στο 3.75.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE