ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ: Εδώ θα δείτε το ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρώνται στην κορυφαία αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η σέντρα του ντέρμπι και η τηλεοπτική μετάδοση.

Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ: Εδώ θα δείτε το ντέρμπι της Λεωφόρου

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη τους συνάντηση για το Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκρούονται ξανά αυτή τη φορά για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» που βρίσκονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 45 πόντους, θέλουν το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στο δικέφαλο του βορρά για παραπάνω από ένα λόγους.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου που θα είναι κατάμεστο, ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει με νίκη τη βαθμολογική διαφορά που έχει καταφέρει ως τώρα από τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ, να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους ανταγωνιστές του ενόψει συνέχεια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ιστορική έδρα παράλληλα, θα βρεθούν και δύο σπουδαίες προσωπικότητες του παρελθόντος, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ θα βραβεύσει τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ για την προσφορά τους στο σύλλογο, μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα από τον κόσμο που θα κατακλύσει απ΄ άκρη σ΄ άκρη το «Απ. Νικολαΐδης».

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV, ενώ και το Panathinaikos24.gr θα βρίσκεται από νωρίς στις επάλξεις για να σας μεταφέρει το κλίμα πριν την έναρξη, αλλά και ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια αυτού, ενώ θα έχει και πλούσιο ρεπορτάζ αμέσως μετά τη λήξη του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.