ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Ασχημη μέρα για εμάς – Να φανούμε δυνατοί και να αντιδράσουμε»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Γιοβάνοβιτς: «Ασχημη μέρα για εμάς - Να φανούμε δυνατοί και να αντιδράσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

Για την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν ανταποκριθήκαμε παρότι είχαμε όλες τις προϋποθέσεις στην έδρα μας. Δεχτήκαμε μια πολύ βαριά ήττα. Είναι η πιο δύσκολη, καθώς είμαστε σε άλλη κατάσταση απ΄ ότι πέρυσι. Είναι θέμα το πως θα την διαχειριστούμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Σε 4 μέρες έχουμε άλλο ένα ματς με τον ΠΑΟΚ. Σαν μεγάλη ομάδα θα πρέπει να ξεπερνάς τα εμπόδια και να αποδεικνύεις. Δεχτήκαμε μια βαριά ήττα και πρέπει να αντιδράσουμε».

Για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα και αν υπάρχει ψυχολογική πίεση: «Η βαθμολογική διαφορά δεν έγινε λόγω της κακής παρουσίας των άλλων ομάδων, αλλά λόγω της πολύ καλής δικής μας παρουσίας. Ξέραμε πως θα συνεχιστεί αυτό. Τα γκολ προήλθαν από δικά μας λάθη. Γίνονται αυτά, αλλά αυτό που απασχολεί είναι το δικό μας παιχνίδι και η δική μας παραγωγικότητα. Δεν  μπορώ να εστιάσω σε κάποια απομονωμένα λάθη γιατί δεν έχει νόημα. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε εμείς. Όταν διεκδικείς κάποιους στόχους θα πρέπει να είσαι πιο αποφασιστικός και πιο επιβλητικός».

Για τα αίτια της κατάρρευσης στο δεύτερο μέρος: «Τα δύο πρώτα γκολ ήταν παρόμοια. Δεν είχαμε σωστές τοποθετήσεις και δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν θέλω να βρω δικαιολογία. Στέκομαι στο κομμάτι μέχρι το γκολ. Μπορούσαμε να έχουμε πιο καλό παιχνίδι και να απειλήσουμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ, αν είχαμε πιο σωστές αποφάσεις. Δεν μπορώ να στέκομαι πάνω στα λάθη, ανεξάρτητα αν ήταν μεγάλα. Δεν είναι τα λάθη δικαιολογία. Περιμένω να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο με την μπάλα στα πόδια. Αν συνεχιστεί το να δεχόμαστε γκολ με αυτό τον τρόπο θα χάσουμε όλη την ιδέα της θέσης αυτής που έχουμε. Δεν βασιζόμαστε ούτε βασιζόμασταν στην ανασταλτική λειτουργία».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν λείπει το εύκολο γκολ: «Ξέρω τι σημαίνει το εύκολο γκολ. Τα γκολ είναι μια ομαδική προσπάθεια και σίγουρα εμείς πριν το γκολ του ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Δεν είναι το βασικό μας θέμα αυτό σήμερα. Με όλο το σεβασμό προς τους Μπεργκ – Σισέ που άφησαν μια κληρονομιά. Δεν μπορώ να σας δώσω μια απάντηση σε αυτό».

Για τον Κωνσταντέλια: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν παίκτες που έχουν καλούς Έλληνες παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν καλό παίκτη σε μεσοεπιθετική θέση. Είναι ωραίο να υπάρχουν παιδιά που έχουν μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά, καθώς στην Ελλάδα βγαίνουν πιο πολύ παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα».

Για το τι έχει λείψει τον τελευταίο καιρό: «Χάσαμε λίγο την ψυχραιμία μας και την κυκλοφορία, την αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια. Αυτό είναι το βασικό. Στα μεγάλα παιχνίδια θα μπορούσαμε να ειμαστε πιο επιβλητικοί. Είμαστε υπερβολικά αγχωμένοι όταν χάνουμε την μπάλα σε συγκεκριμένους χώρους».

Για το γεγονός ότι άρχισε να φεύγει ο κόσμος στο 0-3 και αν πιστεύει ότι η ομάδα θα αντιδράσει: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι φίλαθλοι είτε αποδέχονται είτε δεν αποδέχονται αυτό που βλέπουν. Η εικόνα μας ήταν μη αποδεκτή. Η διαφορά που είχαμε από τους αντιπάλους μας έχει εξφανιστεί. Καταλαβαίνω το γεγονός ότι έφυγαν καθώς είχαν προσδοκίες. Προδοκίες που δημιουργήσαμε εμείς. Είναι δικό μας θέμα να τους κρατήσουμε μαζί μας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας οι φίλαθλοι μέχρι το τέλος».

Για το ότι δέχεται πρώτος γκολ σε όλα τα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός και αυτό έγινε και σήμερα: « Δεχθηκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να μείνουν στο παιχνίδι. Υπήρχε απογοήτευση και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν συναισθήματα και ήθελαν να κερδίσουν σήμερα. Ο τρόπος που δεχτήκαμε τα γκολ ήταν ψυχοφθόρος για τους ίδιους. Ηξερα ότι θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση. Απογοητεύσαμε πολλούς, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί στις στιγμές που δεν είναι καλές. Δεν είναι εύκολο. Είναι μια άσχημη μέρα για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...