ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor All Star: Το ειδύλλιο και ο Λιανός που βγάζει στη «σέντρα» τον Πρίαμο

Συνεχίζεται το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την συμπαίκτριά του στο Survivor All Star.

Survivor All Star: Το ειδύλλιο και ο Λιανός που βγάζει στη «σέντρα» τον Πρίαμο

Συνεχίζεται το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την συμπαίκτριά του στο Survivor All Star.

Ο 36χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, από τις πρώτες μέρες που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού, αφού συνδέονται με ένα νέο ειδύλλιο το οποίο μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν το έχουμε δει τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο Μάριος Πρίαμος απομονώθηκε στο δάσος με το φλερτ του προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί μακριά από τους συμπαίκτες τους.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», οι δυο παίκτες συναντιούνται κρυφά σε ένα καλυβάκι μέσα στη ζούγκλα. Ο Γιώργος Λιανός θα μιλήσει στους δύο παίκτες για τις κρυφές συναντήσεις των παικτών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο παίκτες θα έρθουν σε άβολη θέση έπειτα από τις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE