ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κινείται για Νέιπιερ ο Παναθηναϊκός! (Vid)

Στον Αμερικανό γκαρντ με μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ, κατέληξε ο Ντέγιαν Ράντονιτς για μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ. Στους εννέα φτάνουν οι ξένοι, ερωτηματικό ποιοι θα κοπούν.

Κινείται για Νέιπιερ ο Παναθηναϊκός! (Vid)

Στον Σάμπαζ Νέιπιερ, κατέληξε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, με τις επαφές να βρίσκονται σε τελικό στάδιο και ο παίκτης αναμένεται να πάρει μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ.

Ο 31χρονος γκαρντ είχε αποκτηθεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη σεζόν 2021-22, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στην Ευρωλίγκα λόγω ενός τραυματισμού, ενώ στη συνέχεια επήλθαν και οι κυρώσεις για τις ομάδες της Ρωσίας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Φέτος βρίσκεται στη G-League και καταγράφει 21.6 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά 30’1″ λεπτά συμμετοχής σε 9 παιχνίδια που έχει δώσει με τους Καπιτάνες. Ακόμα, ο Νέιπιερ έχει καταγράψει 345 συμμετοχές στο NBA, μετρώντας 7.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.5 κατά μέσο όρο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.011 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εφόσον τελεσφορήσουν οι συζητήσεις και ο παίκτης ντυθεί στα «πράσινα» οι ξένοι του ρόστερ φτάνουν αισίως τους εννέα και για την ώρα αποτελεί ερωτηματικό ποιοι εξ αυτών θα κοπούν, θεωρώντας ως δεδομένο τον Άντριου Άντριους που δεν υπολογίζεται και έχει παραγκωνιστεί.

Έτσι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα πρέπει να κληθεί να πάρει αποφάσεις με πόσους και με ποιους θα πορευθεί στη συνέχεια των εγχώριων διοργανώσεων και ποιους η ομάδα θα αποδεσμεύσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.