ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Iωαννίδης: «Ήταν απογοητευτική η εμφάνισή μας, να αντιδράσουμε άμεσα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραδέχθηκε την απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και επισήμανε πως θα πρέπει άμεσα να βρουν τρόπο να αντιδράσουν

Iωαννίδης: «Ήταν απογοητευτική η εμφάνισή μας, να αντιδράσουμε άμεσα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στην πολύ μεγάλη απογοήτευση που προκαλεί στους παίκτες των «πράσινων» η κακή εμφάνισή τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πρέπει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός να δείξει αντίδραση στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Είναι απογοητευτική εμφάνιση για εμάς. Το ματς δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ, μετά αν και μπήκαμε με διάθεση δεχθήκαμε περίεργα γκολ μας άλλαξε την ψυχολογιά, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Δεν είναι πως φταίει κάποιος για την κακή εικόνα. Κάνουμε λάθη, δεν καταφέραμε να έχουμε καλή αμυντική εικόνα όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει, μπορούμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας, να κάνουμε την αντεπίθεσή μας και πρέπει την Πέμπτη να δείξουμε καλό πρόσωπο όπως έχουμε συνηθίσει».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.781 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...