ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Iωαννίδης: «Ήταν απογοητευτική η εμφάνισή μας, να αντιδράσουμε άμεσα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραδέχθηκε την απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και επισήμανε πως θα πρέπει άμεσα να βρουν τρόπο να αντιδράσουν

Iωαννίδης: «Ήταν απογοητευτική η εμφάνισή μας, να αντιδράσουμε άμεσα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στην πολύ μεγάλη απογοήτευση που προκαλεί στους παίκτες των «πράσινων» η κακή εμφάνισή τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πρέπει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός να δείξει αντίδραση στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Είναι απογοητευτική εμφάνιση για εμάς. Το ματς δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ, μετά αν και μπήκαμε με διάθεση δεχθήκαμε περίεργα γκολ μας άλλαξε την ψυχολογιά, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Δεν είναι πως φταίει κάποιος για την κακή εικόνα. Κάνουμε λάθη, δεν καταφέραμε να έχουμε καλή αμυντική εικόνα όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει, μπορούμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας, να κάνουμε την αντεπίθεσή μας και πρέπει την Πέμπτη να δείξουμε καλό πρόσωπο όπως έχουμε συνηθίσει».

Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός»
Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός» 6.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...