ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ είναι στα χειρότερα του και άφησε ξεκρέμαστη την ομάδα!

Απαράδεκτος ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο χθεσινό ματς, που πέρα από την κακή του εμφάνιση, αποβλήθηκε και δεν θα είναι στη ρεβάνς της Πέμπτης.

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ είναι στα χειρότερα του και άφησε ξεκρέμαστη την ομάδα!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν πραγματικά ένα τραγικό ματς χθες. Με εξαίρεση τον Παλάσιος στο πρώτο ημίχρονο και τους Βαγιαννίδη – Τσόκαϊ στο δεύτερο που μπήκαν αλλαγή ολοι οι υπόλοιποι ήταν χάλια.

Ο χειρότερος απ’ όλους ήταν όμως ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος γενικότερα τον τελευταίο 1,5 μήνα είναι πραγματικά αγνώριστος. Σε όλα τα γκολ έχει λάθος τοποθέτηση. Σε όλες τις φάσεις που κάνει επίθεση ο ΠΑΟΚ εμοιαζε εντελώς χαμένος. Ενώ ως αρχηγός θα έπρεπε να δώσει το σύνθημα αυτός δεν κατάφερε να κουβαλήσει επ’ ουδενι την ευθύνη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα και το πιο απαράδεκτο απ’ όλα είναι οι δύο κίτρινες που δέχτηκε στο τέλος. Σε ένα σημείο που όλα είχαν κριθεί ο Σένκεφελντ δέχτηκε κόκκινη αποφασίζοντας να μην παίξει στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Αχρείαστες τελείως κάρτες και μαρκαρίσματα σε σημεία που δεν κινδύνευε το τριφύλλι να δεχτεί κάποιο τέρμα.

Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ
Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ 10.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγνώριστος λοιπόν ο Ολλανδός που θα πρέπει να βρει και πάλι το… μυαλό του. Φυσικά ευθύνη για την ήττα έχουν όλοι, αλλά το κείμενο γράφεται για τον Σένκεφελντ διότι μάρκαρε σαν να επιθυμούσε να αποβληθεί.

loading...