ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπος με Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη Tύπου: «Δεν με λένε Ντούσκο. Ξέρεις ποιο είναι το όνομα μου;» (Vid)

Μια ιδιαίτερη... έκπληξη περίμενε τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς της Παρτίζαν κόντρα στην Ποντγκόριτσα.

Έπος με Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη Tύπου: «Δεν με λένε Ντούσκο. Ξέρεις ποιο είναι το όνομα μου;» (Vid)

Φανερά χαμογελαστός παρουσιάστηκε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Ποντγκόριτσα.

Ο Σέρβος κόουτς, λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του αναφορικά με το νικηφόρο 100-81 της ομάδας του για την Αδριατική Λίγκα, άκουσε τον συντονιστή της συνέντευξης Τύπου να τον προαναγγέλλει, χρησιμοποιώντας ωστόσο ένα λάθος… όνομα, γεγονός που προκάλεσε γέλιο στον Ζοτς.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ακούγεται ο εξής διάλογος:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Aς ξεκινήσουμε με το σχόλιο του κυρίου Ντούσκο Ομπράντοβιτς»

«Ντούσκο πιθανότατα είναι κάποιος άλλος, αλλά όχι εγώ. Δεν γνωρίζεις το όνομα μου;»

To γνωρίζω. Ντούσκο Ομπράντοβιτς. Με συγχωρείτε, Ζέλικο ήθελα να πω»

«Προφανώς υπάρχει κάποια κρυφή κάμερα»

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.