ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λιανός για το επίμαχο φιλί Καρολίνας – Μάριου: «Τους βρήκαμε σε παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor»

Τριγμούς, χωρισμούς, ανακοινώσεις από την παραγωγή και αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο έχει προκαλέσει το φιλί της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου, το οποίο προβλήθηκε στο Survivor της Κυριακής.

Λιανός για το επίμαχο φιλί Καρολίνας – Μάριου: «Τους βρήκαμε σε παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor»

Εκτός από τις αντιδράσεις αρκετών παικτών για το γεγονός ότι δύο άτομα από αντίπαλες ομάδες βρίσκονταν κρυφά, αλλά και τις πληροφορίες που τους θέλουν αμφότερους να βρίσκονται σε σχέση με celebrities που βρίσκονται εκτός ριάλιτι, η ενέργειά τους έφερε και την επίπληξη της παραγωγής, αφού η συνάντησή τους έγινε σε απαγορευμένη “ζώνη” του νησιού.

Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πώς οι δύο παίκτες δεν συναντήθηκαν μόνο μία φορά, ενώ έδωσε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η παραγωγή τους εντόπισε.

“Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε «μαζευτείτε από τη ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο». Το σημείο εκεί που πήγαιναν είναι πολύ πυκνό, δηλαδή πώς κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι εκεί..”, είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε πως για τον εντοπισμό τους έγινε μέχρι και χρήση drone, ενώ σχετικά με την καλύβα στην οποία συναντήθηκαν είπε:

Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 946.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Αυτή είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor, που είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Πώς τη βρήκαν εκεί; Πώς χώθηκαν εκεί μέσα στα αγκάθια; Ήταν πολύ άβολο για όλους μας’.

Ήταν μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου survivor»" />

Πηγή: news247.gr

loading...