ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor All Star: Σάλος με Καρολίνα & Μάριο – Ήταν μαζί και Σάκης & Μαριαλένα – “Καμπάνα” από Λιανό

Survivor: Ενας από τους βασικότερους κανόνες του παιχνιδιού, είναι ότι οι παίκτες των δύο ομάδων συναντιούνται μόνο κατά τη διάρκεια των Συμβουλίων και των αγωνισμάτων.

Survivor All Star: Σάλος με Καρολίνα & Μάριο - Ήταν μαζί και Σάκης & Μαριαλένα -

Survivor: Ενας από τους βασικότερους κανόνες του παιχνιδιού, είναι ότι οι παίκτες των δύο ομάδων συναντιούνται μόνο κατά τη διάρκεια των Συμβουλίων και των αγωνισμάτων.

Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»" />

Ο κανόνας αυτός φαίνεται ότι παραβιάστηκε όχι μόνο από την Καρολίνα με τον Μάριο, αλλά και τη Μαριαλένα με τον Σάκη που λίγο πριν την αποκάλυψη, φέρονταν σαν να έχουν να ειδωθούν καιρό.

Νίκος, Ασημίνα και Σπύρος, τοποθετήθηκαν πάνω στο ζήτημα περιγράφοντας τι έχουν αντιληφθεί.

Το θέμα έθεσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο, και  προειδοποίησε τους τους παίκτες ότι την επόμενη φορά θα υπάρξει αυστηρή ποινή.

Από όλους τους παίκτες πιο ξεκάθαρη θέση πήρε η Ασημίνα η οποία ζήτησε από την Καρολίνα να μην εκθέσει τον φίλο της εκτός του παιχνιδιού. Η απάντηση της Καρολίνας ήταν να σταματήσει η συγκεκριμένη κουβέντα καθώς το πρόσωπο αυτό δεν βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι.

Ο Μπο είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο» - «Θα ήθελα να τελειώσει η κουβέντα εδώ»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.