ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Τα παιχνίδια που έχει να δώσει το τριφύλλι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Μπορεί η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο να μην έριξε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή του πρωταθλήματος, όμως το πρόγραμμα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι την 26η αγωνιστική είναι απαιτητικό καθώς ακολουθούν συνολικά τέσσερα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και τρία θεωρητικώς βατά εντός.

Αρχικά, μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Mια ημέρα νωρίτερα η ΑΕΚ θα έχει αντιμετωπίσει στην Νέα Φιλαδέλφεια τον Άρη ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει υποδεχθεί στην έδρα του τον ΟΦΗ. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο “δικέφαλος του βορρά” θα έχει πιθανότατα ένα βατό έργο κόντρα στον Λεβαδειακό

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τη Λαμία για την 21η αγωνιστική ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα δίνουν δύσκολες εκτός έδρας μάχες με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την 22η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περάσει από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, τη στιγμή που η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζουν στην έδρας τους, τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που θα δίνει δύσκολο ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Μετά τη συμπρωτεύουσα το σκηνικό μεταφέρεται στο “Απόστολος Νικολαΐδης” με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Βόλο, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει στη Φθιώτιδα τη Λαμία και η ΑΕΚ θα παίζει ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική.

Η “μητέρα των μαχών” έρχεται για τον Παναθηναϊκό την 24η αγωνιστική στο “Καραϊσκάκη” με τον Ολυμπιακό, την ίδια μέρα που η ΑΕΚ θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ΠΑΟΚ θα καλείται να περάσει από τα Γιάννενα.

Την προτελευταία (25η αγωνιστική) ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ δίνει ένα αντικειμενικά δύσκολο ματς στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ τον Ιωνικό.

Η τελευταία “στροφή” πριν τα πλέι οφ, τοποθετείται για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ θετικό είναι το γεγονός πως ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα δίνουν ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η απώλεια βαθμών για κάποιον από τους δύο είναι δεδομένη. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει λίγο νοτιότερα ώστε να κοντραριστεί με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: 20η Αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

21η Αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία

22η Αγωνιστική Άρης – Παναθηναϊκός

23η Αγωνιστική Παναθηναϊκός – Βόλος

24η Αγωνιστική Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

25η Αγωνιστική Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

26η Αγωνιστική Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.