ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και τα… «είσαι για Όσκαρ» (vid)

Ίσως το πιο έντονο επεισόδιο μέχρι στιγμής, παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του Survivor All Star.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και τα... «είσαι για Όσκαρ» (vid)

Ίσως το πιο έντονο επεισόδιο μέχρι στιγμής, παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του Survivor All Star.

Οι Διάσημοι επικράτησαν άνετα 10 – 4 έναντι των Μαχητών και είδαν τον νέο παίκτη της ομάδας τους, τον «Κόρο» να ξεκινά με το δεξί στα αγωνίσματα και να φέρνει το πολυπόθητο «10». Βέβαια δεν έλειψαν και οι εντάσεις καθώς ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να συμβουλεύσει τον Κόρο στο ματσάρισμά του με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγωνίσματος για τους Μαχητές η νίκη της Καρολίνας μετά από πολύ καιρό, η οποία την πανηγύρισε δεόντως.

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού μονοπώλησε το νέο φλερτ μεταξύ της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Οι δύο παίκτες που δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα βρέθηκαν, απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα των συμπαικτών τους, στη ζούγκλα και συγκεκριμένα σε μια καλύβα που βρήκαν τυχαία στον δρόμο τους. Τα πλάνα ήταν πικάντικα καθώς έδειχναν τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται και βρίσκονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου…

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η είσοδος του Κορομί στην ομάδα των Διασήμων είναι καταλυτική. Ο παίκτης έχει έρθει αρκετά φρέσκος και αποτελεί σημαντική βοήθεια για τους κόκκινους προκειμένου να κρατηθούν, τόσο από θέμα επιβίωσης στην καλύβα όσο και στα αγωνίσματα.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα τους υπόλοιπους υποψηφίους, ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα.

Σήμερα λοιπόν οι Διάσημοι θα δώσουν ακόμα ένα ρεσιτάλ στα αγωνίσματα, όμως το ίδιο καλοί θα είναι και οι Μαχητές, οι οποίοι θα μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας απόψε με τους Κόκκινους να προέρχονται από μια ακόμη εντυπωσιακή επικράτηση στο ματς της πρώτης ασυλίας.

Έτσι λοιπόν οι μπλε κατακτούν σήμερα τη νίκη στο αγώνισμα και πάνε στο συμβούλιο ήσυχοι για να παρακολουθήσουν τους Διασήμους να ψηφίζουν τον πρώτο δικό τους υποψήφιο για αποχώρηση και δεύτερο γενικά υποψήφιο.

Ένταση ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη – «Είσαι για Όσκαρ»

Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, όπου στον τάκο θα βρεθούν οι κόκκινοι, η ένταση θα ανέβει ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι θα έρθουν σε άγρια κόντρα.

Ο λόγος… ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί τον Σάκη Κατσούλη για υποκρισία, καθώς, όπως είπε, υποστήριζε ότι του λείπει τη Μαριαλένα, ενώ τη συναντούσε κρυφά στη ζούγκλα. «Είσαι για Όσκαρ, ότι είσαι για Όσκαρ είσαι» φαίνεται να λέει στο τρέιλερ ο Νίκος Μπάρτζης, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει λόγο για «υποκριτική» από πλευράς του Σάκη Κατσούλη.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.