ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Αγίου Θωμά με την Οριόν

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα τα εισιτήρια για την ρεβάνς του Challenge Cup με την Οριόν στο κλειστό του Αγίου Θωμά (25/1, 17:30).

Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Αγίου Θωμά με την Οριόν

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup στη ρεβάνς κόντρα στην Όριον Ντότινχεμ, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 17:30 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι «πράσινοι» που είχαν επικρατήσει εκτός έδρας της Όριον Ντότινχεμ στην Ολλανδία με 3-1 χρειάζονται δύο σετ για να «σφραγίσουν» την είσοδο στους «4» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πατήστε εδώ για να κλείσετε θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, επομένως δε θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.