ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χειρουργήθηκε στο γόνατο η Ρόγκα, επιστρέφει σε ένα μήνα

H Πέννυ Ρόγκα χειρουργήθηκε με επιτυχία στο γόνατο και θα επιστρέψει σε ένα μήνα.

Χειρουργήθηκε στο γόνατο η Ρόγκα, επιστρέφει σε ένα μήνα

Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση που έκανε η Πένυ Ρόγκα τη Δευτέρα (23/01) το πρωί στο νοσοκομείο «Υγεία». Με την άλλοτε διεθνή λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού να χειρουργείται στο δεξί χιαστό από τον γιατρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Κονίδη.

Πλέον, η αποκατάσταση της Ρόγκα θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, ενώ το διάστημα της απουσίας της από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται γύρω στον έναν μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη αθλήτρια αγωνιζόταν εδώ και καιρό με πρόβλημα στο πόδι, λόγω του απαιτητικού προγράμματος του «τριφυλλιού» αλλά κι επειδή δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα της στα… δύσκολα!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.