ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ενίσχυση για το «τριφύλλι» – Πήρε λίμπερο ο Παναθηναϊκός

Σε μεταγραφική ενίσχυση, προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Ενίσχυση για το «τριφύλλι» - Πήρε λίμπερο ο Παναθηναϊκός

Η Πέννυ Ρόγκα θα απουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω της επέμβαση που υπεβλήθη και στον Παναθηναϊκό κινήθηκαν άμεσα για την αντικαταστάτριά της για τη θέση της «λίμπερο».

Έτσι, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, προχώρησε στην απόκτηση της Γεωργίας Τσαγκαράκη από τον Πανιώνιο, την οποία ανακοίνωσαν και επίσημα.

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Γεωργία Τζαγκαράκη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική ενίσχυση καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την 26χρονη Γεωργία Τζαγκαράκη.

Η Χανιώτισσα λίμπερο (1.67μ.) έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και είναι μια αξιόλογη περίπτωση από την ελληνική αγορά». 

Αναλυτικά το βιογραφικό της:

2015-2017 «Μακεδόνες» Αξιού 

2017-2018 ΧΑΝΘ

2018-2019 «Μακεδόνες» Αξιού

2019-2020 Πανναξιακός

2020-2021 ΑΟ Θήρας

2021-22 Ηλυσιακός

2022 Πανιώνιος

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Τζαγκαράκη ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.