ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης για Λεωφόρο: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, θαύμα που είναι 1ος»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά που είχε παρά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ντέμης για Λεωφόρο: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, θαύμα που είναι 1ος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τη συμπεριφορά που είχε παρά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν εντυπωσιακό, οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμεινε μετά από ένα τέτοιο σκορ και χειροκρότησε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε αυτούς που έμειναν. Μπράβο τους. Δεν ξεχνάνε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα. Και επίσης, υπάρχει και συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Πολλές φορές μπορεί να το ξέρει και να το νιώθει αυτό, αλλά κυριαρχεί το συναίσθημα και το ανάθεμα. Εδώ πέρα τουλάχιστον, δεν ήταν έτσι. Θα πρέπει να καταλάβει, κατά τη γνώμη μου, πως με το ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός από την αρχή έως τώρα, είναι για εμένα θαύμα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφορικά με το ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί την Πέμπτη, επεσήμανε την αναγκαιότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για νίκη: «Το Κύπελλο είναι άλλο παιχνίδι. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα. Ψυχολογικά. Όχι αν αποκλειστεί, αν χάσει. Τρεις ήττες σερί από μία ομάδα μπορεί να του κοστίσει. Εδώ θα φανούν όλα, να το γυρίσει, να πάει στον Αστέρα να κερδίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να το γυρίσει είναι αυτό. Για αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.