ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εύα Καϊλή: Σημαντική η σημερινή ημέρα, καταθέτει ο Παντσέρι

Απάντηση σε δημοσίευμα της «Corriere della Sera», σύμφωνα με το οποίο Βέλγοι δικαστές πίεσαν την Εύα Καϊλή να δηλώσει ένοχη προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης, δίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μέσω του συνηγόρου της.

Εύα Καϊλή: Σημαντική η σημερινή ημέρα, καταθέτει ο Παντσέρι

«Η κ. Καιλή δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει ακόμη και εάν την κάνουν κομμάτια».

Αυτή είναι η απάντηση του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας «Corriere della Sera», που αναφέρει ότι Βέλγοι δικαστές πίεσαν την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου να δηλώσει ένοχη προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία της.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...