ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Με νοοτροπία πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός – Θα έχει αλλαγές η 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι για να περάσει τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Νικολογιάννης: «Με νοοτροπία πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός - Θα έχει αλλαγές η 11άδα»

Τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα κάνει την υπέρβαση, όπως την χαρακτήρισε, και θα προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου έναντι του ΠΑΟΚ, ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στον Παναθηναϊκό έχει πέσει όλο το βάρος όσο μπορούν να ξεχάσουν τις δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα την δεύτερη που ήταν πολύ εύκολη και σοκαριστική για την εικόνα της ομάδας. Έχουν γίνει συζητήσεις, ο Γιοβάνοβιτς μίλησε αναλυτικά στον καθένα για κάτι που δεν του άρεσε.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει μια ανατροπή που δεν είναι εύκολη, το 2-0 είναι καθαρό σκορ. Θα πρέπει να μπει με την νοοτροπία που μπήκε στο πρώτο ημίχρονο της Τούμπας, που ήταν το καλό του και είχε κάποιες στιγμές για να σκοράρει. Θα πρέπει να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι, να του πάνε όλα δεξιά, να έχει ρέντα και από την άλλη ο ΠΑΟΚ να αιφνιδιαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλώντας για την 11άδα των «πράσινων» την Πέμπτη, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε: «Θα έχει κάποιες αλλαγές, σίγουρα θα μείνει έξω ο Σένκεφελντ και θα παίξει ο Σάρλια, με τον Πούχατς να διεκδικεί θέση αντί του Χουάνκαρ. Δεξιά ίσως δούμε πάλι τον Βαγιαννίδη αντί του Κώτσιρα, ενώ στα χαφ σίγουρα θα επιστρέψει ο Κουρμπέλης -που πρέπει να πούμε ότι η απουσία του στο ματς της Κυριακής φάνηκε- παίζοντας μαζί με Ρούμπεν και Τσέριν. Ενώ βλέπω Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ μπροστά».

Ο Νικολογιάννης στάθηκε και στην -δικαιολογημένη- απογοήτευση του κόσμου του Παναθηναϊκού, που είναι στεναχωρημένος όχι από τις ήττες αλλά από την εικόνα που έχει μετά την διακοπή η ομάδα και το μέταλλο που δείχνει να έχει χαθεί. Ενώ, αναφορικά με τις μεταγραφές, επισήμανε ότι το «τριφύλλι» συνεχίζει να κάνει την προσπάθεια του για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με τον οποίο ήδη συζητάει κι ενός ακόμα παίκτη, για το κέντρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.